(Foto: aangeleverd)

Helderse Vallei in zonnetje gezet

DEN HELDER – Zoals al vele jaren gebruikelijk is, deelde de afdeling Den Helder van D66 een Valentijnstaart uit op Valentijnsdag. Dit keer werden de vrijwilligers van de Helderse Vallei in het Valentijns zonnetje gezet.

Gré de Vries en Hans Verhoef brachten stipt om 9.45 uur de Valentijnstaarten, die enthousiast in ontvangst werden genomen en daarna met een lekker bakje koffie verorberd. "De vrijwilligers van de Helderse Vallei zijn een onmisbare schakel in natuur- en milieueducatie in Den Helder en omstreken. Het afgelopen jaar mocht de Helderse Vallei 80.000 bezoekers verwelkomen en daarbij zijn de vrijwilligers een onmisbare schakel naar een duurzaam Den Helder", aldus Verhoef.

Omdat donderdag 14 februari Valentijnsdag was stond de Helderse Vallei stil bij de hartenwensen die er zijn voor een groenere wereld. Ook D66 heeft haar wens voor een groenere en duurzame wereld bekendgemaakt. De komende periode staan er nog veel meer activiteiten op het programma en een bezoek aan de Helderse Vallei is een goed idee.

Meer berichten