Helderse Uitdaging helpt verenigingen en stichtingen vooruit

DEN HELDER – Vraag vanuit verenigingen en stichtingen en aanbod van ondernemers aan elkaar verbinden. Dat is waar de Helderse Uitdaging zich mee bezig houdt. Zo heeft accountantskantoor Omnyacc hun meubilair aangeboden en is er een mooie match tussen Ontmoetingskerk Julianadorp en MFC 't Dorpshuis Julianadorp gerealiseerd.

Het accountantskantoor gaat hun locatie in Den Helder verbouwen en heeft daarom verschillende stukken meubilair beschikbaar gesteld aan de Helderse uitdaging. Verenigingen en stichtingen die nog bureaus archiefkasten, bureaustoelen, tafels of stoelen kunnen gebruiken kunnen zich melden via info@helderseuitdaging.nl. Op de website van de Helderse Uitdaging staat al het aanbod stuk voor stuk opschreven.

Een mooie match waar netwerk en verbinden een belangrijke rol speelde. Ontmoetingskerk Julianadorp was op zoek naar 25 nieuwe stoelen. Via het netwerk van matchgroeplid Brigitte Jacobs kwam de Helderse Uitdaging bij MFC Boerderij De Schooten terecht, want zij wist dat de Boerderij nieuw meubilair zou krijgen. De stoelen waren echter al aan andere partijen vergeven, maar voorzitter Marc Petter zette zijn netwerk weer in. Hij had gehoord dat MFC 't Dorpshuis Julianadorp nog 20 tot 25 zo goed als nieuwe stoelen had. En zo ontving Wilma Waard van Ontmoetingskerk Julianadorp de stoelen van Kees Vermaas van MFC 't Dorpshuis Julianadorp die hij persoonlijk langsbracht. Zie voor meer informatie: www.helderseuitdaging.nl

Meer berichten