Inspiratie-avonden autisme

JULIANADORP - Voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met autisme organiseert het Mantelzorgcentrum zes inspiratie-avonden in de regio Den Helder. De eerste bijeenkomst is dinsdag 30 april van 19.00 tot 20.30 uur in MFC 't Dorpshuys aan Middelzand 3504 in Julianadorp. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Levend verlies, wandelcoach, Geef me de Vijf en In Verbinding.

Als ouder kan het fijn zijn om andere ouders van een kind met autisme te ontmoeten. Vaak zijn er dezelfde vragen, onzekerheden en is er herkenning van elkaars situatie. Leren van elkaars ervaringen, met elkaar in contact en gezelligheid, dat is de bedoeling van deze inspiratie-avonden.

Er staan zes dinsdagavonden op de planning; 30 april, 28 mei, 25 juni, 24 september, 29 oktober en 26 november. Iedere bijeenkomst start om 19.00 en is rond 20.30 uur afgelopen. De bijeenkomsten zijn gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl

Neem voor meer informatie over deze of andere activiteiten contact op met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223 – 747009 of stuur een e-mail naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Meer berichten