Fiets mee op 7 juli!
Fiets mee op 7 juli! ((Foto: aangeleverd))

Fietsen jullie ook mee?

DEN HELDER - Rotary Den Helder Julianadorp organiseert alweer voor de derde keer het succesvolle evenement Tour de Soes. Het familie fiets evenement voor jong en oud en zeer zeker ook voor de fanatieke fietser.

Met de routes van 15, 30, 60 en zelfs 120 KM is er voor elke fietser een geschikte keuze te maken. Met de start vanaf het Dorpsplein in Huisduinen gaat men direct spectaculaire routes tegemoet, zo gaat de route dwars door de centrale magazijnen van Vepa Bins en is er veel te zien op Willemsoord en Fort Dirks Admiraal. De 60 KM route gaat ook langs de molen de Hoop in T Zand. De wielrenners kunnen echt met hun ploeg genoten hun hart ophalen op zondagochtend met de 120 km tocht. Deze en ook de andere routes staan prima aangegeven en voeren dwars door Noord Holland en langs de andere Rotary stopplaatsen. Onderweg zorgen de Rotary-leden voor een versnapering om de energie op peil te houden. Startbewijzen zijn verkrijgbaar op het startterrein (dorpshuis Huisduinen) de kosten zijn € 7,50 maar komen dan ook geheel ten goede aan de jeugd en cultuur in de regio.

Blijf vooral na afloop nog even gezellig met vrienden wat drinken en eten. De spectaculaire loterij is dan in volle gang en onder het genot van live muziek en een vol terras maak je misschien wel kans met je start bewijs op de hoofdprijs of een van de andere prijzen.

Zet het in de agenda en kom naar het Dorpshuis op Huisduinen op 7 juli. 

Meer berichten