Vele 'dauwtrappers' namen deel aan de tocht.
Vele 'dauwtrappers' namen deel aan de tocht. ((Foto: Team Sportservice))

Succesvolle dauwtraptocht

DEN HELDER - Tijdens onlangs gehouden editie van de dauwtraptocht deden zelfs mensen uit Emmeloord mee! Daar ging de wekker super vroeg om op tijd aan de start te staan van de zesde editie van de dauwtraptocht, georganiseerd door Team Sportservice Den Helder.

Ondanks de regen in de vroege ochtend gingen de wandelaars op pad waarna het gelukkig opklaarde en zelf de zon soms even te zien was. De eerste stempelpost was bij camping 't Noordersandt waar een heerlijk kopje koffie met een koek klaarstond en een plaspauze gehouden kon worden. De organisatie is mede gezien het vroege tijdstip heel blij met deze samenwerking! De waterfles bijvullen kon onderweg bij de andere stempelposten door middel van de watertonnen van JOGG.

Schuim

Op het strand werden de wandelaars verrast door veel schuim en de hond was zelfs zijn bal kwijt. Even struinen door het schuim en de bal was weer gevonden. De finish was dit jaar voor het eerst bij Nogal Wiedus te Huisduinen. De koffie en de koek aldaar waren heerlijk en een goede afsluiting van de dauwtraptocht. Team Sportservice bedankt alle vrijwilligers en wandelaars voor weer een succesvolle en gezellige dauwtraptocht! De foto's zijn binnenkort op Facebook terug te zien.

Meer berichten