CoderDojo is bestemd voor kinderen met interesse in techniek en programmeren.
CoderDojo is bestemd voor kinderen met interesse in techniek en programmeren. ((Foto: aangeleverd))

Meezingen en CoderDojo in School 7

DEN HELDER - Zangeres Evelien van Leeuwen zingt elke tweede dinsdag van de maand een uur Nederlandstalige liedjes rondom een bepaald thema in School 7 aan de Keizersgracht 94.

Dinsdag 11 juni staan zeemansliedjes op het programma. De meezingmiddag is voor iedereen die graag zingt en het gezellig vindt om dit samen met anderen te doen. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Dit is de laatste keer voor de zomerstop. De aanvang is 15.00 uur. De volgende meezingmiddag is dinsdag 10 september.

Kinderen leren programmeren

Zaterdagmorgen 15 juni is er weer een CoderDojo in School 7. Kinderen tussen 7 en 17 jaar leren daar onder leiding van enthousiaste vrijwilligers programmeren met verschillende tools. Naast programmeren kunnen ze ook websites bouwen, apps ontwikkelen, programma's en games maken.

Interesse in techniek en programmeren

CoderDojo is bestemd voor kinderen met interesse in techniek en programmeren. Ook voor diegenen die nog nooit geprogrammeerd hebben of juist al veel verder zijn. Het uitgangspunt is leren van en met elkaar. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Dit is de laatste keer voor de zomerstop. De volgende CoderDojo is zaterdag 14 september.

CoderDojo op zaterdag 15 juni in School 7, Keizersgracht 94, van 10.00 tot 12.00 uur, toegang gratis, vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl

Meer berichten