Koffie op de boerderij.
Koffie op de boerderij. ((Foto: aangeleverd))

Koffie op de boerderij

DEN HELDER - De Helderse Vallei biedt ook dit jaar meerdere keren de mogelijkheid aan inwoners van Den Helder en omgeving om naar de kinderboerderij te komen om gezellig samen een kopje koffie of thee te drinken.

Woensdag 12 juni zijn 65+ senioren weer van harte welkom op de kinderboerderij van De Helderse Vallei om daar de dieren te ontmoeten, een kijkje te nemen in de stallen en andere deelnemers te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk kan ook een bezoek gebracht worden aan het natuurcentrum en de diverse faciliteiten op het terrein, zoals het Blote Voetenpad. De activiteit duurt van 10.30 tot 11.30 uur, is bestemd voor deelnemers vanaf 65 jaar en deelname is gratis. Aanmelden kan via 0223 612 555 of www.deheldersevallei.nl/agenda.

Boerenparcours

Buiten spelen is gezond! Daarom organiseert Jantje Beton jaarlijks de 'Buitenspeeldag'. Natuurlijk kan er op 12 juni ook gespeeld worden bij De Helderse Vallei! De natuur biedt voldoende uitdagingen om te ontdekken en te spelen. Kom naar De Helderse Vallei en ontdek het zelf! Speciaal voor de Buitenspeeldag wordt er, naast de natuurlijk spelen mogelijkheden die altijd geboden worden, op woensdag 12 juni tussen 13.00 en 16.00 uur een Boerenparcours uitgezet. Spring over hooibalen, breng kolen heen en weer, probeer zo snel mogelijk te zaklopen en rij een rondje met de kruiwagen. De wat kleinere kinderen kunnen proberen om op klompen te lopen, rond stuiteren op skippy koeien en een rondje rijden op de stokpaardjes. Kom je ook spelen? Kijk voor meer informatie op http://www.deheldersevallei.nl/agenda.

Meer berichten