Sanith Prins leeft zich in in de persoon.
Sanith Prins leeft zich in in de persoon. ((Foto: aangeleverd))

Kom naar de speeddate bij 's Heeren Loo

JULIANADORP - "Elke dag opnieuw zoek ik hoe ik mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) kleine en grote vraagstukken kan helpen oplossen. Ik ga op zoek naar de persoon achter het gedrag. Want wat iemand zegt is niet altijd wat er bedoeld wordt."

Aan het woord is Sanit Prins. Met humor, nabijheid bieden, directheid maar vooral door zich in te leven in de persoon, helpt hij cliënten. Zorgverlening vraagt veel van jezelf. Alleen als je helemaal jezelf bent en onderdeel uitmaakt van een goed team, kun je mensen met MVG helpen op een ontspannen manier de dag door te komen. "Gisteren nog zocht ik naar een oplossing voor Tim die weigerde te gaan slapen. Ik weet dat Tim graag iets voor anderen doet. Hij wilde mij dan ook graag helpen zijn knuffelbeer naar bed te brengen. De stap naar zelf naar bed toe gaan werd hiermee kleiner. Tim ging met zijn knuffelbeer mee naar bed en de weerstand was verdwenen. Mij geeft het voldoening als ik naar huis ga en de cliënten hebben een mooie dag gehad zonder escalaties. Op die manier heb ik echt iets voor iemand betekend."

Speeddate 13 juni

Wat is jouw manier van helpen? Wil je weten of een baan binnen de MVG doelgroep ook bij jou past? Meld je dan aan voor de speeddate op 13 juni voor werken binnen de MVG doelgroep binnen 's Heeren Loo. Graag aanmelden per e-mail: recruitment@sheerenloo.nl

Meer berichten