(Foto: aangeleverd)

BOOMWHAKALAA!! in openluchttheater

DEN HELDER - Op pad in de Beestjestuin bij De Helderse Vallei en BOOMWHAKALAA!! in het openluchttheater. Op het terrein van De Helderse Vallei zijn heel veel beestjes te ontdekken… als je maar goed genoeg kijkt en weet waar je moet zoeken! Op woensdag 19 juni wordt weer een rondje over het terrein gewandeld om alle kleine kriebeldiertjes te ontmoeten. Natuurlijk worden er loeppotjes meegenomen, zodat je de beestjes extra goed kunt bekijken. Ga je mee? Deze activiteit wordt speciaal georganiseerd voor gezinnen met kinderen van 2 tot 4 jaar.

De voorstelling BOOMWHAKALAA!! van drumdrumdrum.nl is een vrolijk spektakel voor jong en oud, met trommels en ritmes van overal. BOOMWHAKALAA!! zit vol sketches en Caribische liedjes waarbij het onmogelijk is om stil te zitten. In de voorstelling worden bekende en minder bekende instrumenten zoals de kachu, de tambu en het speciaal voor de voorstelling gemaakte BoomInstrument, ook wel Boomophone genoemd, gebruikt! Iedereen mag meedoen met de 'boomwhackers', kleurrijke plastic buizen waarmee je muziek kunt maken. Het concert is een ware percussie-explosie met ongekende klankkleuren en meezingliedjes voor iedereen. De voorstelling begint om 13.00 uur, is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en wordt gratis aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Stichting Ondernemen aan Zee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Als de voorstelling vanwege de weersomstandigheden niet doorgaat of verplaatst wordt naar een andere locatie, dan wordt dit gecommuniceerd via de sociale media kanalen van De Helderse Vallei en Theater de Kampanje. Raadpleeg deze daarom altijd op de dag van de voorstelling: https://www.deheldersevallei.nl/nl/informatie/openluchttheater.html. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder. De activiteit duurt van 10.30 tot 11.30 uur en de kosten zijn € 1,50 per kind. Aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl/agenda. Of 0223 612 555. Zondag 23 juni zijn in openluchttheater De Helderse Vallei geluiden van over de hele wereld te horen tijdens de voorstelling BOOMWHAKALAA!!
Meer informatie is te vinden op www.deheldersevallei.nl. Zie ook Facebook, of Twitter De Helderse Vallei Instagram. www.deheldersevallei.nl
 

Meer berichten