Iedereen wil dat zijn of haar kind in een gezonde en veilige omgeving opgroeit.
Iedereen wil dat zijn of haar kind in een gezonde en veilige omgeving opgroeit. ((Foto: JOGG))

Inpiratiebijeenkomst 'Elk kind verdient een gezonde start'

REGIO - De inspiratiebijeenkomst 'Elk kind verdient een gezonde start!' staat woensdag 3 juli op het programma. Deze bijeenkomst is bedoeld voor managers, locatieleiders, pedagogisch medewerkers, gastouders en coaches gezonde start die werkzaam zijn in de kinderopvang, peuterspeelzalen en gastouderbureaus in de kop van NH.

Iedereen wil dat zijn of haar kind in een gezonde en veilige omgeving opgroeit. Als professional in de kinderopvang is het van belang het goede voorbeeld te geven. Structurele aandacht voor een gezonde leefstijl voor kinderen is belangrijk in dit werk. Tijdens deze bijeenkomst worden vijf workshops aangeboden en kunnen deelnemers zich laten inspireren met frisse ideeën over bewegen, gezonde voeding, natuur, ouderbetrokkenheid en het aanpassen van beleid.

Programma

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de JOGG-regisseurs van Team Sportservice in de gemeente Schagen en Den Helder en de ambassadeur gezonde kinderopvang van het RIVM. De bijeenkomst start om 17:00 uur en eindigt om 19:30 uur in de St. Jozefbasisschool in 't Zand. Aanmelden is verplicht.

Workshops

Tijdens deze bijeenkomst kan worden deelgenomen aan twee workshops. Er kan worden gekozen uit de volgende workshops: aanpak gezonde kinderopvang, vergroening in de kinderopvang, spelenderwijs actief bewegen, gezonde en gevarieerde voeding en samenwerken met ouders: Hoe doe je dat? (Duurt twee rondes).

Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden in de St. Jozefbasisschool in 't Zand en start op 17.00 en eindigt om 19.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden en uitgebreide informatie over het programma en de workshops staat op de website van Team Sportservice Schagen via: jouw.teamsportservice.nl/schagen/nieuws/inspiratiebijeenkomst/. Wie vragen heeft kan contact opnemen met Judith Gielens, telefoon: (0224) 214 774 of e-mail: jgielens@teamsportservice.nl

Meer berichten