Vlnr. Trainster Priscilla Braas, Eva Nieuwenhuizen, Merel Winder, Mara Slippens, Sam van der Hilst en hoofdtrainster Monique Zwarthoed.
Vlnr. Trainster Priscilla Braas, Eva Nieuwenhuizen, Merel Winder, Mara Slippens, Sam van der Hilst en hoofdtrainster Monique Zwarthoed. ((Foto: aangeleverd))

Merel Winder pakt zilveren plak

JULIANADORP - In AHOY Rotterdam werd vorig weekend het NK turnen voor Jeugd 1 en 2 georganiseerd door de KNGU. Zaterdag tijdens de meerkamp had TopTurnen Opmeer in Jeugd 1 Merel Winder (Juliandorp) en in de Jeugd 2 Mara Slippens (Spanbroek) en Sam van der Hilst (Nieuwe Niedorp) aan de start.

Op de zondag tijdens de toestelfinales mochten Mara (brug, sprong en vloer) en Merel (balk) nogmaals aantreden met een extra toevoeging van Eva Nieuwenhuizen (Purmerend) die op het toestel sprong in de Jeugd 1 mocht turnen. Merel Winder debuteerde op NK AHOY en pakte de zilveren medaille op balk. In de meerkamp turnde Merel haar wedstrijdprogramma heel stabiel. Ze eindigde op een achtste plaats. Het turntalent uit Julianadorp turnt sinds drie jaar bij het turncentrum TopTurnen Opmeer en ontwikkelt zich goed. Debuteren op dit eredivisie niveau is haar goed afgegaan. Dat belooft wat voor de toekomst!

Meer berichten