Voor elk wat wils tijdens het Open Podium in het openluchttheater.
Voor elk wat wils tijdens het Open Podium in het openluchttheater. ((Foto: aangeleverd))

Jutterhavendagen en Wooden Boat Festival

DEN HELDER - De Jutterhavendagen vallen dit jaar samen met de eerste editie van het Wooden Boat Festival! Een mooi programma met onder andere een boterrace, het Boatfestival, oude ambachten, straattheater, veel muziek langs de plint en optredens in de Stadshal van de Kampanje. De Jutterhavendagen vinden op en rondom Willemsoord plaats op 5, 6 en 7 juli. Aanvang 10.00 uur.

De Helderse formatie Flatland Folks maakt van elk optreden een feestje. Ze zouden in de Ierse pubs zeker niet misstaan. Het concert begint om 14.30 uur en wordt aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje. De entree is gratis. Dus neem een picknickkleedje mee en geniet van een heerlijke middag in het park.

Open podium

Voor elk wat wils tijdens het Open Podium in het openluchttheater op zondag 14 juli, aanvang 13.00 uur. Verse enthousiaste bands, zangers en zangeressen uit de regio verzorgen een gemêleerd optreden, doordat zij elk hun eigen muziekstijl ten gehore brengen. De entree is gratis. Deze voorstelling wordt u aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse serviceclubs, de Stichting Ondernemen aan zee en Theater de Kampanje.

www.kampanje.nl

Meer berichten