Senioren nemen een kijkje bij de Helderse Vallei.
Senioren nemen een kijkje bij de Helderse Vallei. ((Foto: aangeleverd))

Koffie op de boerderij

DEN HELDER - De Helderse Vallei biedt inwoners van Den Helder en omgeving voor de zomervakantie begint nog een mogelijkheid om naar de kinderboerderij te komen om gezellig samen een kopje koffie of thee te drinken.

65+ senioren zijn woensdag 10 juli weer van harte welkom op de kinderboerderij van De Helderse Vallei om daar de dieren te ontmoeten, een kijkje te nemen in de stallen en andere deelnemers te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk kan er ook een bezoek gebracht worden aan het natuurcentrum en de diverse faciliteiten op het terrein, zoals het Blote Voetenpad. De activiteit duurt van 10.30 tot 11.30 uur, is bestemd voor deelnemers vanaf 65 jaar en deelname is gratis. Aanmelden kan via 0223 612 555 of www.deheldersevallei.nl/agenda.

Zeven dagen in de week open

Scholen in regio zuid starten deze week met hun laatste schoolweek en regio noord gaat nog een weekje langer door. Omdat de zomervakantie bijna begint past De Helderse Vallei de openingstijden alvast aan! Van maandag 8 juli tot en met zondag 1 september is De Helderse Vallei zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Het terrein en de kinderboerderij zijn dagelijks geopend tot 17.00 uur.

De Wilde Stad

Zaterdag 13 juli kan de stad bekeken worden op een manier waarop dat normaal meestal niet gebeurt… er is namelijk meer 'wild' in de stad dan je op het eerste gezicht zou denken. Tijdens de wandeling 'De Wilde Stad' gaan deelnemers op stap met een natuurkenner van De Helderse Vallei die ervoor zorgt dat zij een bewuste blik op al dat wild kunnen werpen. De wandeling die duurt van 13.00 tot 14.00 uur is speciaal voor volwassenen en de tweede wandeling van 15.00 tot 16.00 uur is geschikt voor gezinnen met kinderen. Deelname kost € 1 per persoon.

Aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555.

 

Meer berichten