Kira Kool brengt kindervoorstelling in Timorpark.
Kira Kool brengt kindervoorstelling in Timorpark. ((Foto: aangeleverd))

Derde gratis concert Timorpark

DEN HELDER - De derde en tevens laatste voorstelling in de muziektent van het Timorpark staat zondag 4 augustus gepland. Dit keer is er een gratis voorstelling speciaal voor de kinderen: Gonnie en Gijsje samen op stap gespeeld door Kira Kool.

"Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld." Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee? In deze voorstelling worden geen poppen gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het gratis concert begint om 14.30 uur en wordt u aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje.

Meer berichten