Trio Sonabile
Trio Sonabile ((Foto: Dorien))

Ballads en Barok in Ontmoetingskerk

JULIANADORP - In de Ontmoetingskerk aan het Loopuytpark in Julianadorp vindt woensdag 24 juli een gevarieerd concert plaats. Het is het vierde in een serie van zes zomeravondconcerten. Het duurt een uur, begint om 20.00 uur, maar de kerk is al om 18.00 uur open, zodat bezoekers ook de bijzondere aquarellen en pentekeningen van Philip Frinks kunnen bewonderen. Die hebben als thema 'Mooie plekjes in Julianadorp'. De entree is gratis, wel is er een collecte voor straatkinderen in Oeganda.

Jet en Eef zijn twee vriendinnen die graag zingen. Ze doen dat in verzorgings- en verpleeghuizen. Maar ook in huiskamerconcertjes en voor de Zonnebloem. Hun repertoire bestaat uit nummers uit de jaren zestig, mooie ballads en heerlijke meezingers. Daarmee hopen ze het publiek deze avond te verrassen. Ze zingen tweestemmig, met begeleiding van gitaar en orkestband.

Enthousiast

Trio Sonabile bestaat uit drie enthousiaste amateurmusici. Het trio bespeelt tijdens het concert altblokfluit, viool en cello. Zij spelen een programma van drie barokcomponisten die in dezelfde tijd in verschillende landen leefden. Het programma zal bestaan uit triosonates van André Cheron, een Franse componist, Locatelli, een Italiaans-Nederlandse componist en Johan Helmich Roman, een Zweedse componist.

Meer berichten