Nieuw boek Aaron Koorn verschenen

Auteur Aaron Koorn.
Auteur Aaron Koorn. ((Foto: aangeleverd))

DEN HELDER - Het nieuwe boek 'Lotus' van Aaron Koorn is onlangs verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Half Engels, half Nederlands. Dat is hoe hij denkt, en dat is hoe hij schrijft. Omdat het zo hoort te zijn voelt het ook alsof de barrière van taal naar beneden is gehaald. Van nieuwsgierigheid, naar liefde, van positiviteit, naar negativiteit. In deze tweetalige bundel ervaar je de gedachtes en gevoelens van een chaotische geest. Door de eerlijkheid komen de gedichten op als lichtpuntjes in de harde wereld waarin wij leven, zo laat hij ook weten dat de lezer er nooit alleen voor staat of zal staan.

Half Canadees, half Nederlands

Aaron Koorn, geboren op 25 januari 1999, is half Canadees en half Nederlands. Hij is dan ook tweetalig opgevoed waardoor hij tweetalig denkt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat als hij zijn gedachtes op papier neerzet dat hij die zo opschrijft. Wat gedichten schrijven voor hem mooi maakt is dat het niet uitmaakt wie wat schrijft. Omdat ze altijd uit je eigen gedachtes komen. Hij noemt zijn schrijfwerk dan ook liever 'gedachtes'. En omdat het gedachtes zijn, hoeft het niet altijd realistisch te zijn.

Het boek is als paperback verkrijgbaar in de boekhandel. ISBN-nummer 9789463894135.

 

Meer berichten