Nog geen kaarten voor het Zandstock Festival? Mis het niet!
Nog geen kaarten voor het Zandstock Festival? Mis het niet! ((Foto: rodi.nl))

Topartiesten op podium Zandstock Festival

'T ZAND - Iedereen geniet 10 en 11 augustus weer van het Zandstock Festival, want eindelijk is het weer zover: feest! Naast de vertrouwde strakke line-up komen dit jaar ook nieuwe artiesten.

Twee dagen boordevol goede optredens, dat is wat men deze editie kan verwachten op het gezellige evenement in 't Zand. In verschillende tenten genieten liefhebbers van muziek uit allerhande genres, waardoor elke muziekfan zijn hartje ophaalt. Onder andere Nielson, 3JS en Mr. Polska zijn te beluisteren. Voor de gouwe ouwe muziek kan men terecht bij de muzikale hoogstandjes van Queen Forever: een coverband die met ogen dicht niet van de echte oude rockers zijn te onderscheiden.

'Nieuwigheid'

Een grappig 'nieuwigheidje' is de silent disco: met een hoofdtelefoon swingen op een eigen muziekje, terwijl de buurjongen hetzelfde doet op een ander nummer. Kijken wie er met wie uit de maat kan dansen!

Naast vele nieuwe toppers zijn er ook talenten die al meerdere keren de tentdoeken hebben doen wapperen. Zo is DJ Jean voor de vierde keer aanwezig, omdat hij heeft bewezen dat hij weet wat 't Zand nodig heeft om helemaal uit zijn dak te gaan.

Bestel snel kaarten op www.zandstock.nl en mis dit geweldige festival niet! Zin om extra te genieten? Opgeven als vrijwilliger kan op www.zandstock.nl/vrijwilligers.

Meer berichten