The Mega Modder Monster Challenge.
The Mega Modder Monster Challenge. ((Foto: aangeleverd))

Mega Modder Monster Challenge op Helderse ijsbaan

DEN HELDER - De tweede editie van de Mega Modder Monster Challenge wordt vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus gehouden. Ditmaal, op de ijsbaan aan het Nieuwland 2 (achter het Heersdiep). Vorig jaar werd duidelijk dat Den Helder hier een wereldrecord mee behaalde. Met maar liefst 544 meter zorgt deze baan voor een mega-uitdaging, want het is de langste inflatable obstacle run van de wereld!

Rabobank bedrijven Challenge

De gezelligste en sportiefste 'einde van de week' borrel voor hardwerkende bedrijven en hun medewerkers staat vrijdag 30 augustus gepland. Zowel op de middag (van 16.00 tot 18.00 uur), als in de avond (van 19.00 tot 21.00 uur) kunnen bedrijven de 'strijd' tegen elkaar aangaan in een knotsgekke race over de baan. Zowel voor- als achteraf is er tijd voor feest tijdens deze leuke netwerkborrel. Vier je succes of geniet na van de hilarische momenten op de baan bij het MMM-podium waar feest-dj Jordy zorgt voor gegarandeerde big party! De Rabobank daagt bedrijven uit om net als hen over de baan te gaan deze vrijdag. Tickets zijn te koop via: www.mmmchallenge.nl/rabobank. Er zijn prijzen voor best geklede team, snelste team en ieder team dat compleet de finish haalt wordt beloond met het keurmerk 'Heldenteam'. Uiteraard krijgt iedereen een super heldencape en medaille.

MMM-challenge voor iedereen

Zaterdag 31 augustus mag iedereen van jong tot oud over de baan. Deelnemers gaan in leeftijdscategorieën over de baan op verschillende tijden. Zorg dat je een half uur voor je starttijd aanwezig bent. Kinderen van vier en vijf jaar moeten onder begeleiding van een ouder deelnemen. Maar deze ouder mag in de jongste categorie gratis mee. Ouders mogen hun kinderen (tegen aankoop van een ticket) begeleiden in de oudere leeftijdscategorieën maar dit hoeft niet. Voor publiek is er voldoende ruimte de race te volgen vanaf het middenveld en te genieten van het leuke podiumprogramma. Koop je kaarten in de voorverkoop dan krijg je aan het einde een super heldencape en medaille. Op de dag zelf krijg je deze extra's er niet bij. Dus geeft je snel op.

Teams

Vorig jaar was de teamchallenge een enorm succes. Speciaal voor volwassenen die met elkaar de strijd aan willen gaan! Voor hen zijn er teamtickets te koop. Met maximaal acht deelnemers mag je hiervoor de baan op. Dit staat garant voor heel veel lol en liters zweet. Het snelste en best verklede team wint een prijs!

Koop je tickets en lees de spelregels op www.mmmchalleng.nl. Wie durft??

Meer berichten