Lever lege batterijen in, het loont!
Lever lege batterijen in, het loont! ((Foto: aangeleverd))

Helderse mevrouw Kralingen verdient een Pluim

DEN HELDER – Mevrouw Kralingen uit Den Helder verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te
Door lege batterijen in te leveren, maken mensen elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van € 25,-, twee reischeques van € 500,- en een reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-.

Ook meedoen? Doe tien lege batterijen in een zakje samen met naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Werken aan een schonere planeet

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo wordt gewerkt aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert men daar een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.

Meer berichten