Jarig JHC zoekt oud-leden.
Jarig JHC zoekt oud-leden. ((Foto: aangeleverd))

Jarig JHC zoekt oud-leden voor een feestje

JULIANADORP - 2019 Is een feestelijk jaar voor de handbalvereniging uit Julianadorp. Naast het Nederlands kampioenschap Breedtesport van de B1 is er nog een hele grote mijlpaal waar aandacht voor zal zijn.

Opgericht in 1944, bestaat JHC dit jaar dus 75 jaar. Aanleiding voor een vet gaaf feest met leden en oud-leden. Via Flyers, een advertentie, Facebook en andere Social Media worden oud-leden uitgenodigd zich aan te melden voor het jubileumfeest, wat zal plaats vinden op zaterdag 31 augustus vanaf 16.00 uur in de sporthal van het Juniorcollege.

Speciale aandacht

Vanzelfsprekend wordt er ook even stil gestaan bij onze ereleden met daarbij speciale aandacht voor mevrouw Gré van Kempen die bij de oprichting in 1944 aanwezig was! Naast mevrouw Van Kempen heeft JHC nog twee ereleden, te weten: mevrouw Minnes en de heer Dijkstra. De heer Dijkstra is nog altijd zeer actief voor de vereniging. Er zijn allerlei leuke activiteiten georganiseerd en alle oud-leden van heinde en ver worden van harte uitgenodigd een dagje terug te keren op het oude nest om samen met de leden mee te doen aan de feestactiviteiten.Een tipje van de sluier? Een blacklighthandbaltoernooi, een wedstrijd van Dames 1 tegen een kampioenselftal uit het verleden, een megagrote bbq en nog veel meer...

Bezoek de speciale Facebookpagina @75jaarjhcjulianadorp en meld je aan via het emailadres 75jaar@jhcjulianadorp.nl

Meer berichten