Eindvoorstelling geslaagd.
Eindvoorstelling geslaagd. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Eindvoorstelling House of Dance groot succes

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Het kostte Whitney Valk maanden van voorbereidingen, korte nachten en de nodige zweetdruppels om weer een onvergetelijke eindvoorstelling op de planken te zetten in theater de Kampanje. En geheel niet onverdienstelijk.

Zondag was het dan eindelijk zover. Omdat er dit jaar 360 leerlingen meededen aan de eindvoorstelling gaf House of Dance zelfs twee voorstellingen, beide op enkele plaatsen na, in een uitverkochte zaal.

Tijdmachine

'Special guest' was dit keer Jasper Brinkman. Hij nam het publiek en alle dansers op zeer professionele en humoristische wijze mee in z'n tijdmachine. Terug in de tijd en in de toekomst. Alle muziekgenres en dansvormen kwamen daarbij aan bod. Algemene Dans Vorming (ADV), Kidsdance, Hiphop, Dancehall, Modern Jazz, Tapdance, Ballet en Musical Show Dance, iedereen kwam door het thema van 'HOD Timemachine' ruimschoots in de spotlights te staan. Door de gelikte choreografieën en perfecte programma-indeling van Whitney en haar rechterhand Bo Herweijer werd geen leerling vergeten.

Alle stijlen

Van de jaren '20/'30 met dansen als de Charleston en de Can Can, de jaren '60/'70 met muziek van James Brown, en Boney M; de jaren '00/'10 met muziek van Beyoncé, Justin Bieber; de jaren '40/'50 met de Andrew Sisters en verschillende de Rock & Roll nummers, de jaren '80/'90 muziek Michael Jackson, the Spicegirls, de Vogeltjesdans en tot slot de muziek van the Future.

Finale

In de finale kwamen alle leerlingen uit Den Helder, Texel en Middenmeer met hun danscoaches Whitney en Bo massaal terug op het podium en in de zaal om - met hun gezamenlijke slotdans - de voorstelling af te sluiten en een welverdiend en daverend applaus van het publiek in ontvangst te mogen nemen.
 

Meer berichten