Easyslim opent deuren in Den Helder.
Easyslim opent deuren in Den Helder. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Easyslim.nu ook in Den-Helder

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER – Tanya Houtenbos vertelt enthousiast over haar eerste maand als franchiser van Easyslim.nu in Den-Helder. "Nadat ikzelf goede resultaten had ondervonden van dit unieke behandeltraject, wilde ik als zelfstandig ondernemer verder met dit concept. Het concept heeft zich in meer dan 50 andere vestigingen in Nederland al bewezen. Ook bij mij gaat het in een stroomversnelling."

Maar wat is Easyslim.nu?

"Ons sterke punt is, dat mensen niet een of ander crashdieet hoeven te volgen. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulitis en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Zo simpel is het", aldus een enthousiaste Tanya.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Tanya: "Bij ons komen cliënten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk." Easyslim.nu Den Helder is gevestigd aan de Vrede en Vrijheid 24 in Den Helder. De studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. "Dit biedt ons de kans om mensen te kunnen helpen hun ideale figuur te bereiken", meldt een zichtbaar trotse Tanja. Nieuwsgierig geworden?

Proefbehandeling

Aanmelden voor een intake en proefbehandeling kan via www.easyslim.nu of bel/app naar 06-12511739.

Normaal kost de behandeling € 89,- nu voor € 49,-. Deze aanbieding is geldig tot en met 28 juli.

Meer berichten