In de salon Silky Smooth kun je terecht voor behandelingen met bindweefselmassages.
In de salon Silky Smooth kun je terecht voor behandelingen met bindweefselmassages. ((Foto: aangeleverd))

Een stralende look door Sculpture!

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Doe mee! Leer hoe je er zelf met tien minuten per dag stralend uit kan zien en neem deel aan: een twee-uurs workshop Sculpture à €40 op zaterdag 14 september van 13.00 tot 15.00 uur. Met koffie/thee en werkschrift. Geef je snel op via Whatsapp 06-27170277, zorg dat je er bij bent. De locatie is de sportbar van Fitnesscentrum Bodyfit in Quelderduijn in Den Helder.

Vertraag het verouderingsproces met natural facelifting door een holistische natuurlijke behandeling van manuele massages van gelaat, hals en decolleté, die een verjongend effect geven. Deze unieke behandeling pakt alle dieptes van de huid, de spieren-, bot- en bindweefsel aan. Waarbij contouren verstrakken, gelaatsspieren en vaatwanden verstevigen en rimpels verminderen. De gezichtsspieren worden echt getraind! Gelijk zichtbaar resultaat van de huidconditie met anti-aging en goedkoper dan behandelingen met botox of fillers.

Mimiek

Alleen in het gezicht zitten de spieren aan de huid vast, die geven je mimiek en je diepere rimpels. Bij het ouder worden neemt de natuurlijke elasticiteit van de huid af, hetgeen verslapping geeft en dat zie je ook aan je contouren. Denk aan onder andere hamsterwangen of onderkin. In de salon Silky Smooth kun je terecht voor behandelingen met bindweefselmassages, die invloed hebben op je hele metabolisme en doorbloeding van het gelaat. Om resultaat te behouden kun je zelf oefeningen thuis doen, zodat je minder vaak naar de salon hoeft te komen.

Tot ziens bij Marije Breemer-Schijff en Patricia Kooij op Middelzand 5308 in Julianadorp. Te volgen op instagram/Facebook: SILKYSMOOTHWaxBrowbar, mail voor meer info op: info@silkysmooth.nl

Meer berichten