Open huis bij Manege Noot.
Open huis bij Manege Noot. ((Foto: aangeleverd))

Kom naar de Open Manegedagen op manege Noot

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony's? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op manege Noot! Van 11.00.uur tot 16.00 uur opent de manege de deuren en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma. De hele dag door zijn er verschillende demonstraties, rondleidingen, gratis ponyritjes, pony borstelen, 2e hands paardenspullen markt, knutselen, boogschieten en vanaf 15.30 uur is er voor alle kinderen een stokpaardwedstrijd! De kantine is de hele dag open voor een lekker bakje koffie met appeltaart. Voor de vaders staat een dag eerder op 21 september 'katknuppelen' vanaf 17.00 uur op het programma.

Uniek gelegen

Manege Noot is een 4*-FNRS manege, uniek gelegen vlak onder de duinen tussen Callantsoog en Den Helder op loopafstand van het strand. Manege Noot bezit zo'n veertig uitstekende paarden en pony's voor lessen in Engelse dressuur, Western, buitenritten en springen. De zes ervaren instructeurs begeleiden de lessen op elk niveau. Pony rijden kan al vanaf zes jaar. Er is geen leeftijdsgrens. Je bent nooit te oud om te leren paardrijden. Met de Open Manegedag(en) kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony's. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Manege Noot is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op het ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

Manege Noot, zwarteweg 4, 1759LD Callantsoog, info@manegenoot.nl, www.manegenoot.nl

Meer berichten