(Foto: aangeleverd)

PowerView Motorisation bij Thuisin van Brederode

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Met PowerView Motorisation van Luxaflex wordt 's werelds mooiste raambekleding nu ook de intelligentste. Met dit innovatieve draadloze systeem kun je alle Luxaflex PowerView-raamdecoraties laten bewegen volgens een programma dat je zelf instelt. Een perfecte lichtinval, energie-efficiëntie, dagelijks gemak – PowerView zorgt er automatisch voor!

Met de Pebble-afstandsbediening of de wand afstandsbediening kun je snel, met één druk op de knop, een enkele raamdecoratie op batterijen of groepen raambekleding afstellen. Zoekgeraakte afstandsbedieningen behoren tot het verleden; je kunt nu je raamdecoraties handig bedienen via je tablet of smartphone. Met de PowerView App stel je jouw raambekleding met één vingerbeweging af in de gewenste positie. Bijna alle PowerView raamdecoratie werkt op (oplaadbare) batterijen, en zijn daardoor gemakkelijk te installeren, onderhouden en bedienen. De batterijen zitten verborgen achter de bovenrail en daardoor blijft de schoonheid van de raamdecoratie behouden. Uiteraard is de gemotoriseerde raamdecoratie ook aan te sluiten op netstroom.

Fan

Of je nu fan van huisautomatisering bent of nog maar net met aangesloten apparaten aan de slag gaat, je kunt een persoonlijke, aangesloten ervaring voor je hele woning creëren door PowerView® Motorisation te integreren met compatibele systemen voor een slim huis. Met de PowerView® Hub kun je de PowerView®-functies integreren met een paar van de populairste systemen op de markt.

PowerView Motorisation is beschikbaar in combinatie met het assortiment aan verfijnde stoffen, kleuren en materialen van Luxaflex, de Europese leider in raamdecoratie

Kom naar de showroom aan het Ravelijncenter 1 om Luxaflex PowerView Motorisation zelf te ervaren!

Meer berichten