Race tijdens BankBattle

  Nieuws
Een uitgelaten groep van obs De Mient in Nieuwe Niedorp. Links Daniëlle Stoffer en rechts Trudy de Boer van de Rabobank. (Foto: aangeleverd)
Een uitgelaten groep van obs De Mient in Nieuwe Niedorp. Links Daniëlle Stoffer en rechts Trudy de Boer van de Rabobank. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Maar liefst 31 basisscholen deden woensdag 16 mei mee aan de BanktBattle van Rabobank Kop van Noord-Holland. In een race tegen de klok gingen zij via internet de strijd aan voor wat betreft hun parate kennis en computervaardigheden. De groepen 7/8 van de Thorbecke basisschool uit Den Helder, obs De Mient (team 1) uit Nieuwe Niedorp en De Zilvermeeuw (team 1) uit Wieringerwerf zijn de trotse winnaars.
Met de juiste oplossing in een vlijmscherpe tijd kwamen de basisscholen uit Den Helder Nieuwe Niedorp en Wieringerwerf het beste uit de bus. Zij kregen uit handen van Daniëlle Stoffer en Trudy de Boer van de Rabobank een mooie trofee. Bovendien was er voor elke deelnemer een oorkonde en een bidon.
Alle 31 deelnemende klassen kregen van tevoren een gezond snack-succes-pakket. Gezond en duurzaam geteeld en alles afkomstig uit West-Friesland. Met deze vitamientjes zijn alle klassen als een speer aan de slag gegaan. Want gezonde voeding is belangrijk en ook nog eens ontzettend lekker!
Alle deelnemende klassen startten exact op hetzelfde tijdstip met het uitvoeren van de opdrachten en het beantwoorden van de vragen. Deze hadden betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteerde dit in een lettermatrix die de oplossing vormde voor de BankBattle 2018. De uitslagen staan op www.bankbattle.nl.

Meer berichten