Intocht Sint in Julianadorp

  Nieuws
Sinterklaas wordt jaarlijks welkom geheten in Julianadorp. (Foto: Esther van der Reep / Sint Nicolaas Genootschap)
Sinterklaas wordt jaarlijks welkom geheten in Julianadorp. (Foto: Esther van der Reep / Sint Nicolaas Genootschap) (rodi.nl)

JULIANADORP - Sinterklaas en de Pieten komen zaterdag 24 november aan om 10.45 uur in Julianadorp. De goedheiligman maakt zijn opwachting bij de muziekkoepel op het Loopuytpark. De Culturele Vereniging Julianadorp leidty het geheel in goede banen.


De Pieten en de kinderen gaan lekker zingen en dansen. De Sint zal de winnaars van de keuvelkeuring vervolgens naar voren roepen voor hun prijs. De Pietenband van Kunstzin is deze keer ook weer van de partij. Voordat de Sint arriveert zorgen zij vanaf 10.30 uur voor een optreden en rond 11.15 uur begeleiden zij de Sint, Pieten en alle kinderen in een lange optocht naar de R.K. Willibrordkerk aan de Parkstraat.
In een tent voor de kerk worden de ouders getrakteerd op koffie en wat lekkers. De kerk is voor de Sint, de Pieten en de kinderen, zij gaan samen een feestje vieren. Er zal weer flink gezongen en gedanst worden en zoals elk jaar staat er weer een leuke verrassing gepland. Rond 12.00 uur wordt de Sint weer uitgezwaaid.

Meer berichten