Harmonieorkest Winnubst geeft concert op het KIM

DEN HELDER - Prachtige muziek op een prachtige locatie. Het Harmonieorkest van muziekvereniging Winnubst heeft ook dit jaar weer het voorrecht een optreden te mogen geven op het Koninklijk Instituut voor de Marine. maandag 8 april opent het KIM haar deuren voor een muzikale avond, mogelijk gemaakt door de Koninklijke Vereniging van Marine Officieren.

De muzikanten hebben, onder leiding van dirigent Bert Willemsen, een gevarieerd programma ingestudeerd en nemen het publiek graag mee op reis door de tijd en door verschillende continenten. Denk hierbij aan een medley van Frank Sinatra. Velen herkennen de nummers vast direct.

Ook kan men luisteren naar hits uit de jaren tachtig en een medley van rocknummers van Hollandse bodem. Deze zijn tevens gearrangeerd door de eigen dirigent Bert Willemsen van Harmonieorkest Winnubst. Kortom, het belooft een veelzijdige avond te worden bij het Koninklijk Instituut voor de Marine. Het Harmonieorkest bestaat uit gevorderde amateurmusici. De leden stromen door vanuit het Brugorkest.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor dit gratis concert is noodzakelijk en kan via een e-mail naar: mh.bosse@mindef.nl . De deuren van het KIM aan de Paleiskade openen om 19.30 uur en om 20.15 uur begint het optreden.

Meer berichten