(Foto: SV Sportlust)

Loopcursus bij SV Sportlust

DEN HELDER - Bij SV Sportlust gaat eind maart een gratis loopcursus van start. Deze cursus duurt vier weken en vindt donderdagavond 28 maart en 4, 11 en 18 april plaats vanaf 18.30 uur bij Hockeyclub Hermes op sportpark De Linie aan Linieweg 27 in Den Helder.

Na de cursus kunnen deelnemers nog een maand gratis meetrainen bij SV Sportlust op de dinsdagavonden vanaf 18.30 uur op de atletiekbaan aan de Ruyghweg, op de donderdagavonden vanaf 18.30 uur bij Hockeyclub Hermes op sportpark De Linie aan Linieweg 27 en op de zaterdagen vanaf 10.00 uur vanaf Trainingscentrum De Linie aan Sportlaan 32. Zij krijgen dan uiteraard een aangepast programma.

De cursus is vooral bedoeld voor beginnende en 'herintredende' lopers. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt op een verantwoorde en gezondheidsbevorderende manier toegewerkt naar een goede basisconditie. Naast werken aan een betere conditie wordt ook voorlichting gegeven over onder andere blessurepreventie, voeding, kleding en schoenen.

Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Je dient je wel op te geven. Dat kan bij trainer en cursusleider Marja Mulder via het e-mailadres: me-mulder@quicknet.nl. Bij haar kun je ook terecht voor verdere informatie over de cursus. Informatie is ook beschikbaar via www.sv-sportlust.nl.

Meer berichten