(Foto: aangeleverd)

Badminton open middag

DEN HELDER - De afdeling Badminton van Turnlust houdt zaterdag 18 mei een open middag voor volwassenen waarbij men kennis kan maken met de badminton sport. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan men vrij badminton spelen in De Draaikolk aan Dollardlaan 202 in Den Helder. Enige vereiste is wat sportieve kleding en schone gymschoenen, rackets zijn beschikbaar.

Badminton is een sport die iedereen al snel kan spelen, wie heeft het niet gespeeld op de camping of thuis op straat?. Het is een leuke manier om te werken aan de conditie en spieropbouw en daarbij raakt men ongemerkt misschien nog wat gewicht kwijt. Wie wil dat niet?

De badminton afdeling van Turnlust is een recreatieve vereniging waar gezelligheid, teamgeest en spelplezier voor volwassenen voorop staat. Iedereen kan op zijn of haar niveau spelen, waarbij beperkte spelbegeleiding mogelijk is. Ook worden met regelmaat workshops gehouden voor de leden om hun speltechniek te verbeteren. Meer informatie over de badminton afdeling kan men vinden op www.turnlust.com of via e-mail: badminton@ziggo.nl

Meer berichten