Clown Dombo is present op de Huppeltjesmarkt.
Clown Dombo is present op de Huppeltjesmarkt. ((Foto: aangeleverd))

Huppeltjesmarkt in de Marsdiepstraat

DEN HELDER - De winkeliers van de Marsdiepstraat organiseren woensdag 22 mei de Huppeltjesmarkt van 9.00 tot 17.00 uur in Nieuw Den Helder. Het evenement is bedoeld voor groot en klein, jong en oud.

De vele springkussens verspreid over het winkelgebied zorgden oorspronkelijk voor de vrolijke naam Huppeltjesmarkt. Kinderen kunnen van het ene naar het andere springkussen huppelen. Naast de vijf verschillende springkussens is er voor de kinderen schminken, popcorn, suikerspinnen, een ballonartiest clown Dombo en een zweefmolen! Samen met Legoclub Den Helder wordt er een fantastische (gratis) bouwwedstrijd met leuke prijzen georganiseerd.

Voor de muzikale omlijsting is er een draaiorgel de paardekop en treedt de straatmuzikant Ben Jur op. Hij speelt zowel covers uit de '60, '70 en '80 jaren als zelfgeschreven cabareteske liedjes over het dagelijkse leven met speelse taal, rijm en dubbelzinnigheden.

Er is een gezellige markt. Hiervoor hebben zich reeds meer dan twintig standhouders aangemeld, maar, er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Op het Marsdiepplein wordt een rommelmarkt georganiseerd voor zowel kinderen als volwassen. Ook hiervoor kan nog worden aangemeld. Bij interesse: reageer via Facebook, via de mail: mdmodelautosentreinen@ziggo.nl of tel. 06-46343925.

Om 12.45 uur is de uitreiking van de 3e KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) ster van de gemeente aan het bestuur van de ondernemersvereniging. Het Keurmerk Veilig Ondernemen staat voor schoon, heel en veilig.

Meer berichten