Red Joan.
Red Joan. ((Foto: NICK WALL))

Programma Cinema Zevenskoop

DEN HELDER - In Cinema Zevenskoop aan het Julianaplein 43 in Den Helder (in het theater Rialto, ingang Forest Hotel) staat weer een aantal films op het programma. Van donderdagavond tot en met maandagavond is de zaal open vanaf 20.00 uur en vangt de film om 20.30 uur aan. Wees er op tijd bij, want reserveren is niet mogelijk.

Tot en met 17 juni draait Grâce à Dieu. François Ozon is één van de belangrijkste hedendaagse Franse filmmakers (L'Amant double, Frantz, 8 femmes). Grâce à Dieu, zijn nieuwste film, zorgde in thuisland Frankrijk voor de nodige controverse. De film werd op het Filmfestival van Berlijn bekroond met de Zilveren Beer.

Dirty God

Dirty God is vanaf 24 juni te zien. Dit is een nieuwe film van de Nederlandse regisseur Sacha Polak (HEMEL, ZURICH) over een jonge alleenstaande moeder, die haar leven weer moet oppakken na een tragisch ongeval. Een portret van een sterke vrouw en haar gevecht tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke waardigheid.

Red Joan

Van 27 tot en met 1 juli draait Red Joan. Oscarwinnares Judi Dench (PHILOMENA) schittert als vanouds in RED JOAN, een historisch en waargebeurd misdaaddrama over een vrouw die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog de geschiedenis voorgoed veranderde.

The Biggest Little Farm

Op 2 en 3 juli staat de dinsdagavonddocu The Biggest Little Farm op het programma. The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

Wild Rose

Wild Rose tenslotte, draait van 4 tot en met 8 juli. Het nieuwste muzikale drama Wild Rose van Tom Harper volgt de ambitieuze Rose-Lynn Harlan die van Glasgow naar Nashville vertrekt om haar droom van een succesvolle zangcarrière na te jagen. Jessie Buckley straalt in de rol van Rose-Lynn, moeder Marion wordt gespeeld door Julie Walters.

Meer berichten