De cover van het boek.
De cover van het boek. ((Foto: aangeleverd))

'De avonturen van Heksje Morgan'

DEN HELDER - Het nieuwe boek 'De avonturen van Heksje Morgan - Een dag uit het leven van Heksje Morgan' van de Helderse auteur R.H. Hammer is onlangs verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Was ze maar een grote heks, dan had heksje Morgan al lang haar heksenhoed gehad. Ze blijft koppig proberen haar magie onder controle te krijgen en oefent dan ook op alles en iedereen. Dat kan natuurlijk niet goed gaan en zo belandt ze in de meest gekke avonturen. Van spruitjes omtoveren naar haar lievelingseten tot het omtoveren van juf. Als dat maar goed gaat!

Over de auteur

R.H. Hammer is een schrijver van kinderboeken en Engelstalige Urban fantasy boeken. Ze is moeder van drie kinderen en weet daar dan ook veel inspiratie voor haar kinderboeken uit te halen. Al sinds ze een klein meisje was waren boeken haar vrienden. Haar manier om weg te kruipen in een andere wereld waar ze kon zijn wie ze wilde zijn, zonder limieten. Ze houd van interactie tussen lezers en schrijvers en is dan ook actief te vinden op Twitter. Het boek kost €14,99, inclusief kosteloze verzending in Nederland en België. ISBN: 9789463895064.

 

Meer berichten