Rataplan Den Helder.
Rataplan Den Helder. ((Foto: Claudia Otten))
Bedrijf in Beeld

Kringloopshoppen bij RataPlan

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Kringloopwinkel RataPlan Den Helder, aan de Nijverheidsweg 3a, is vanaf 17 maart elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Dat betekent zeven dagen per week kringloopshoppen in Den Helder.

Mensen hebben tegenwoordig een steeds drukker leven. Veel mensen hebben een gezin, werken daarnaast, hebben sociale verplichtingen en sporten af en toe. Daardoor is er steeds minder tijd om doordeweeks te winkelen. Nu zijn alle RataPlan vestigingen natuurlijk al op zaterdag open, maar om te voldoen aan de wensen van de klant is RataPlan Den Helder vanaf 17 maart ook elke zondag open! Om even lekker te winkelen of juist de overbodige spullen langs te brengen.

Wie stelt zichzelf weleens de vraag; wat gaan we deze zondag doen? En wil men er lekker een dagje op uit? Kom dan langs bij RataPlan. De kringloopwinkel biedt een uitgebreid assortiment tweedehands spullen. Van kleding tot speelgoed en van meubels tot boeken. Men noemt het, RataPlan heeft het. Drink een kop koffie in de koffiecorner tussen het shoppen door en maak er een gezellig dagje uit van. Kom langs en ontdek het zelf!

Op zoek naar meer informatie? Ga naar www.rataplan.nl of volg RataPlan via social media.

Meer berichten