Bedrijf in Beeld

Afscheid medium Tinie de Ruiter

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER – Het landelijke bekende medium Tinie de Ruiter neemt woensdag 27 maart afscheid in Den Helder. De avond wordt georganiseerd door 'Aurora' in de Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. De avond zal in het teken staan van foto's van overleden personen en begint om 20.00 uur.

Meer dan 25 jaar heeft het Amsterdamse medium Tinie de Ruiter openbare paranormale avonden verzorgd voor het Spiritueel Centrum 'Aurora'. Ook de avonden van 'Aurora' in Harlingen en Schagen. De Ruiter is 40 jaar werkzaam in de paranormale wereld. Ze heeft in het verleden bekendheid verworven door haar optreden op de televisie en heeft in die hoedanigheid helderziende waarnemingen gedaan in Engeland. Vanwege het bereiken van de leeftijd van 80 jaar heeft ze besloten een stapje terug te doen.

Deze woensdag zal Tinie een avond verzorgen aan de hand van liefst overledenen foto's. "Met deze werkwijze kan ik op een dieper niveau waarnemingen doen", zegt ze regelmatig tegen de aanwezigen. Foto's/voorwerpen van levenden is echter ook mogelijk.

Vanwege de te verwachten drukte voor dit populaire medium, wordt men verzocht om op tijd aanwezig te zijn. Reserveren is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op: https://123aurora123.wordpress.com

Meer berichten