Het team van RataPlan Den Helder.
Het team van RataPlan Den Helder. (Foto: CLAUDIA OTTEN))
Bedrijf in Beeld

Zomerkleding bij RataPlan

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - De verkoop van zomerkleding gaat zondag 7 april van start bij RataPlan Den Helder. De kringloopwinkel is die dag open van 12.00 tot 17.00 uur, zoals elke zondag. Kom langs en scoor het ultieme kringloopkoopje!

Alle zomerjurken, korte broeken, T-shirts en zonnebrillen worden weer tevoorschijn gehaald! De verkoop van zomerkleding begint zondag 7 april. De kledingafdeling is vanaf dat moment in zomerse sferen. Van zomerjurken en vrolijke zonnehoeden tot korte broeken en sneakers, voor ieder wat wils. De ene dag niet gevonden wat men zocht? Kom binnenkort nog eens langs, misschien ligt het dan wel in de winkel.

Van plan om binnenkort te beginnen met het uitzoeken van de zomerspullen en worden er spulletjes vervangen of weggedaan? Ook 'oude' kleding en schoenen kunnen een ander weer blij maken. Kom zelf spullen brengen of neem telefonisch contact op met de klantenservice voor het maken van een gratis ophaalafspraak. Telefoonnummer: 088-8282782. RataPlan komt graag langs om spullen op te halen.

RataPlan Den Helder is te vinden aan Nijverheidsweg 3a in Den Helder. Zie ook: www.rataplan.nl

Meer berichten