(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Belevenis van slapen op een Serta matras en boxspring

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Slapen is een periode van rust waarin lichaam en geest herstellen van de dag. Slaap geeft mensen nieuwe energie en zorgt ervoor dat ze beter kunnen onthouden. Een fijn bed en een goed matras scheppen de voorwaarden voor uitgerust opstaan. Weldadig voor jezelf, prettig voor de omgeving.

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het merk heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaap systemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta.

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. Men kan kiezen voor de uitstraling die bij je past. De hoofdborden en accessoires maken de slaapbeleving compleet.

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een boxspring- matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel. De Schakel wonen en slapen presenteert nu diverse modellen en men kan het zelf ervaren!

De Schakel wonen en slapen – Ravelijncenter 4 – Den Helder – www.deschakelwonen.nl

Meer berichten