Comfortabel wandelen met MBT

  Bedrijf in Beeld

JULIANADORP - Over de functionele eigenschappen van MBT is al nauwelijks meer discussie. Steeds meer consumenten genieten dagelijks van het verregaande comfort van MBT. Ook vinden mensen in MBT een effectieve oplossing voor gewrichts- en rugklachten. En met de nieuwe voorjaars- en zomercollectie toont MBT aan dat gezond en comfortabel lopen er ook nog een fantastisch uit kan zien.

Meer dan dertig jaar geleden stond MBT aan de basis van een nieuw type schoenen dat het lichaam gezonder en sterker maakt. Dat functionaliteit inmiddels hand in hand gaat met stijl, blijkt wel uit de nieuwe collectie. Door samenwerking met de internationale topdesigner Alberto Del Biondi is de MBT-collectie modieuzer dan ooit. Men heeft de keuze uit een groot aanbod wandelschoenen en sandalen voor zowel dames als heren, in een kleurenpalet dat veel natuurtinten bevat. De materialen variëren van stevig en geolied nubuckleer in de casualcollectie tot luxe splitleer en prachtig volnerfleer in de dresscollectie.

Extra wandelcomfort

Met de modieuze aanvulling doet MBT absoluut geen concessies aan de functionaliteit. Karin Janson van Janson Schoenen & Schoenmakerij legt uit: "Alle modellen in de collectie beschikken over MBT's unieke en gepatenteerde zoolconstructie. Door de natuurlijke instabiliteit van die zool zoekt het lichaam actief naar balans en worden zowel de bewegings- als de houdingsspieren aan het werk gezet. Hierdoor verbetert de houding, worden spieren sterker en verminderen of verdwijnen gewrichts- en rugklachten. MBT-lopen kan zo de oplossing zijn voor lichamelijke ongemakken zoals bijvoorbeeld hielspoor." Met de modieuze collectie kan men dus op ieder moment en bij iedere gelegenheid aan een gezonder en sterker lichaam werken.

Kom zondag 14 april proeflopen tijdens het MBT-event bij Janson Schoenen & Schoenmakerij aan Drooghe Bol 1021 in winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp, tel. 0223-647327.

Meer berichten