(Foto: Alexander van Berge)
Bedrijf in Beeld

20% korting op raamdecoratie en gordijnen bij Thuisin van Brederode

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - In mei is het raamdecoratie- en gordijnenmaand bij Thuisin van Brederode. Een mooi moment om de raamdecoratie en gordijnen in het zonnetje te zetten. Welke soort, kleur of dessin je ook kiest: de raamdecoratie en gordijnen zijn stuk voor stuk plaatjes. Denk aan duettes, plissés, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, shutters, multishades en rol-, paneel- en vouwgordijnen.

Raambekleding biedt zonwering, geeft de nodige privacy en isoleert waar nodig. Het kan de zon filteren of zelfs je kamer helemaal verduisteren. Je hebt verschillende keuzes in stoffen of materialen, zodat je zelf kan spelen met het licht. Raamdecoratie voor in je woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs je badkamer. Ontdek het zelf bij Thuisin van Brederode in Den Helder met deze maand mei 20 procent korting op al deze raamdecoratie en gordijnen (vraag in de winkel naar de voorwaarden). In welke ruimte kan jij nieuwe raamdecoratie gebruiken?

De raamdecoratie collectie is groot, divers en biedt voor elk budget en elke smaak verschillende mogelijkheden. Het enthousiaste team is volledig op de hoogte van de laatste trends en laat jou graag alles zien. Bijvoorbeeld de op maat gemaakte in-betweens van Thuisin; dit is dé oplossing voor je ramen als je graag daglicht wilt binnenlaten en toch privacy wilt. De stof laat voldoende licht binnen, zonder dat je volledige inkijk van buiten naar binnen hebt. Dikker dan vitrages, maar transparanter dan overgordijnen, dat zijn de in-betweens van Thuisin van Brederode.

Liever raamdecoratie van hout? Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen aan de binnenkant van het raam. Ze zijn te verkrijgen in diverse kleuren, houtsoorten, lamelbreedtes en afwerkingen. Ook voor speciale raamvormen (rond, driehoekig) zijn shutters beschikbaar. Houten jaloezieën / blinds hebben een warme uitstraling en ze zijn functioneel en sfeervol. Leverbaar in diverse lamel breedtes en in verschillende kleuren met een groot aantal afwerking methodes. Zo kun je met ladder-banden de houten jaloezieën een persoonlijk tintje geven.

Thuisin van Bredeorde is Luxaflex Gallery Dealer. Deze mooie titel wordt gegeven aan Luxaflex® dealers die opvallen door de manier waarop zij het merk Luxaflex® en hun eigen zaak profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid. Zij zijn dan ook trots dat wij deze titel mogen dragen! Horizontale jaloezieën; in de volksmond ook wel Luxaflex genoemd, bestaan uit lamellen die kunnen kantelen om de lichtinval te reguleren. Functioneel, tijdloos en verkrijgbaar in diverse kleuren, groottes en uitvoeringen. Wat mag je als klant verwachten van een Gallery dealer? Meer service, een snellere levertijd en een prachtige productpresentatie in de winkel.

Heb je de raamdecoratie gevonden die bij jou en jouw woning past? Laat dan de maten opmeten door de vakmannen. Zij zien precies of en hoe de gekozen raamdecoratie het beste past voor het raam. Mogelijkheden waar je zelf niet snel aan denkt. De vakmannen wel. Zo ben je gegarandeerd van raamdecoratie wat strak voor je ramen hangt. Want zij monteren de raamdecoratie graag. Tot ziens in de winkel van Thuisin van Brederode.

Meer berichten