Bedrijf in Beeld

Gratis Uitleen Verpleegartikelen bij Comfort & Welzijn Kossen

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Comfort & Welzijn Kossen fungeert al meer dan zes jaar als een officieel uitleenpunt van verpleegartikelen voor de regio Den Helder, Schagen en omgeving. Er zijn al vele inwoners uit de regio die van deze extra service gebruik hebben gemaakt. Hoe werkt het?

Het kan gebeuren dat u, na een blessure of een medische ingreep, tijdelijk een hulpmiddel nodig hebt. Bijvoorbeeld een rolstoel na een medische ingreep of blessure aan uw knie. Bij Comfort & Welzijn Kossen kunt u dan het hulpmiddel gratis lenen. Alle uitleenhulpmiddelen kunt u kosteloos lenen voor de eerste 13 weken met een maximale verlenging van nog eens 13 weken. Als u er behoefte aan denkt te hebben, dan kunt u er gebruik van maken. Gewoon binnenlopen en meenemen al naar gelang de behoefte. U heeft hier recht op volgens de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Om gebruik te maken van onze uitleenhulpmiddelen is het niet nodig om lid te zijn of te worden van Comfort & Welzijn Kossen. Andere bedrijven willen die indruk nog wel eens wekken, maar dat is absoluut niet nodig. Voor deze tijdelijke hulpmiddelen geldt dat kortdurende uitleen door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Het lenen kost u dan niets.

Wat moet u doen?

U komt naar onze winkel en neemt uw geldige ID mee en uw pasje van de zorgverzekeraar. Wij gaan dan samen met u bepalen wat u het beste kunt lenen. U krijgt de producten dan direct mee en kunt er dus per direct gebruik van gaan maken. Hebben we het onverhoopt niet op voorraad doordat de vraag erg hoog is gebleken? Dan laten we het één a twee dagen later thuis bij u bezorgen! Kosteloos natuurlijk. Na dertien weken ontvangt u een brief waarin u wordt gevraagd de geleende goederen te retourneren dan wel kosteloos te verlengen met nog eens maximaal 13 weken.

Wat kunt u lenen?

Rolstoelen, duwstoelen, bedverhogers, douchestoelen/krukken, hoog-laag bedden, papegaai, zitkussens, WC verhogers, en nog veel meer. Wij hebben regelmatig gebruikte bedden, stoelen en scootmobielen beschikbaar. De enige voorwaarde voor ons is dat ze van een betrouwbare leverancier komen en in een goede technische staat verkeren. Het prijsvoordeel is dan voor u!

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn! Mocht u vragen hebben, dan vernemen we dat graag. Comfort & Welzijn Kossen, Marsdiepstraat 399, 1784 AH Den Helder , 0223 616212. www.comfortenwelzijn.nl / www.stoelthuis.nl ¶

Meer berichten