test
test ((Foto: Pubble))

Start verkoop nieuwbouwproject De Vrijheid in 't Veld

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - De start van de verkoop van nieuwbouwproject De Vrijheid in 't Veld start donderdag 5 september. Geïnteresseerden zijn die dag vanaf 19.00 uur welkom in Dorpshuis Harmonie aan de Zwarteweg 13A in 't Veld.

Nieuwbouwproject De Vrijheid biedt geïnteresseerden - zoals de naam al zegt - de ultieme vrijheid en ruimte om een woning naar eigen wens te realiseren. In totaal worden elf kavels te koop aangeboden, variërend in grootte van 350 m2 tot maar liefst 751 m2.

Fraaie mix

Daarnaast bestaat De Vrijheid uit een fraaie mix van vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. In totaal worden 49 woningen gerealiseerd, mooi gesitueerd aan de rand van het dorp 't Veld, liggend tussen Schagen en Heerhugowaard.

Alle woningen zijn energieneutraal (EPC 0,0) en worden duurzaam gebouwd. Dit biedt kopers extra financieringsruimte. Vragen daarover worden beantwoord tijdens de start verkoop.

Start verkoop

De start van de verkoop is donderdag 5 september vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur in Dorpshuis De Harmonie, Zwarteweg 13A (tegenover de bouwlocatie). Tijdens de bijeenkomst worden tevens de prijzen van de kavels en de woningen bekendgemaakt.

Meer informatie

Meer informatie: Bot Bouw. info@botbouw.nl . T 072-575 2770. www.woneninvrijheid.nl

Meer berichten