Doe mee aan de workshop koolhydraatbeperkt kerstmenu koken.
Doe mee aan de workshop koolhydraatbeperkt kerstmenu koken. ((Foto: aangeleverd))

Workshop koolhydraatbeperkt koken in Den Helder

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - Wil je meer leren over het effect van goede voeding én een aantal heerlijke gerechten leren koken? Zit je (tijdelijk) niet lekker in je vel of heb je diabetes mellitus, een hoge bloeddruk of wil je je leefstijl veranderen? Oók als je voor je gezondheid lekker low carb wilt koken is deze workshop geschikt voor jou.

Anders eten, meer bewegen, beter slapen en minder stress hebben een positieve invloed op je. Wij geven je alle handvaten om je leefstijl te veranderen. Hoe je dat doet en wat je daarvoor nodig hebt, vertellen we je de tijdens onze kookworkshop. Met de feestdagen voor de deur is het weer een uitdaging om smakelijk en bewust te koken. En wat ga je dan maken als je het liefst gezond en low carb wilt eten? Om inspiratie en ideeën op te doen organiseren Slim Fit diëtist en lifestylecoach en veggie chef Carina Meijer en speciale kerst kookworkshop met smakelijke koolhydraatbeperkte kerstgerechten.

Speciale kerst kookworkshop

De Slim Fit diëtist en lifestylecoach en veggie chef Carina Meijer organiseren 28 november een speciale kerst kookworkshop met smakelijke koolhydraatbeperkte kerstgerechten. Deze unieke samenwerking tussen de diëtisten en Carina zorgen ervoor dat je onder professionele begeleiding leert om puur, lekker en gezond te koken met de feestdagen. Carina kookt en leert je alles over puur eten. De diëtist en lifestyle coach geven je tijdens het koken persoonlijke voedingsadviezen en beantwoorden alle vragen over voeding en gezondheid. Dit doen ze samen met heel veel plezier en ze leren je graag om in een handomdraai een smakelijke, gezonde, koolhydraatbeperkte feestmaaltijd klaar te maken.

Je bent van harte welkom op 28 november, vanaf 17.30 uur in de Verbinding te Julianadorp. Voor informatie en aanmelding kun je terecht op: Slim-fit.nu of carinaskitchen.nl

Meer berichten