Cadeaubonnen en plantenbakjes aan de kraam bij Tuincentrum Den Helder

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER – “In deze tijden van corona willen we onze klanten uiteraard niet blootstellen aan risico’s en daarom hebben we met het oog op Moederdag buiten voor ons tuincentrum een kraam opgesteld”, laat Andrea Kwast van Tuincentrum Den Helder weten. Zaterdag 9 mei kan iedereen daar onder andere terecht voor een cadeaubon zonder dat men de hele winkel door moet.”

Andrea vervolgt: “Ook pakken we de cadeautjes in bij onze kraam, zodat klanten niet te lang bij de kassa hoeven te wachten waar we normaliter de cadeautjes inpakken. We hebben op het parkeerterrein de ruimte waar we door middel van vakken op de vloer de 1,5 meter norm hanteren.”

Online bestelformulier

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft Tuincentrum Den Helder tevens een online bestelformulier geïntegreerd op de site www.tuincentrumdenhelder.nl. Andrea: “Via dat formulier of een belletje naar ons tuincentrum kunnen mensen hun bestelling doorgeven, welke wij dan vanaf €20,- per bestelling gratis bezorgen in Den Helder en Julianadorp. Dat geldt ook voor de moederdagcadeautjes.”

Huis en tuin

Dat veel mensen momenteel meer tijd in en om huis doorbrengen, is bij Tuincentrum Den Helder niet onopgemerkt gebleven. “We zien dat mensen lekker met hun huis en tuin bezig zijn, omdat ook een vakantie er dit jaar misschien niet inzit. Wij hebben op dit gebied allerlei gezelligheid in huis. Uiteraard verwelkomen we onze klanten met inachtneming van de regels volgens het RIVM, zodat mensen in alle rust en ruimte een rondje door ons tuincentrum kunnen doen”, besluit Andrea.

Meer informatie

Tuincentrum Den Helder is zaterdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.tuincentrumdenhelder.nl

Afbeelding