Vitaalcoach Den Helder

Partnerbijdrage
Soms heb je net even iemand nodig die je helpt om de juiste richting te kiezen.
Soms heb je net even iemand nodig die je helpt om de juiste richting te kiezen. ((Foto: aangeleverd))

DEN HELDER - Zit je niet lekker in je vel? Teveel stress momenten? Krijg je je gewicht niet onder controle? Gaan de hormonen met je aan de loop (menopauze)? Wil je gaan bewegen maar …….. waar moet je beginnen? Lees dan verder!

Vergoeding aanvullende verzekering

*Inmiddels zijn er bijna 30 verschillende zorgverzekeraars die de consulten vergoeden van de BGN gewichtsconsulent (onderdeel van de opleiding Vitaalcoach)*

Wat is een Vitaalcoach

Een Vitaalcoach is een allround gezondheidsspecialist die mensen kan adviseren en begeleiden in het bereiken van een gezonde levensstijl. Een Vitaalcoach heeft meerdere kwaliteiten in huis door het volgen van verschillende opleidingen:, Leefstijlcoach, Gewichts- en Beweegconsulent. Een Vitaalcoach heeft zich breed ontwikkeld op het gebied van Beweging, Voeding en Coaching. Dit maakt dat een Vitaalcoach multidisciplinair inzetbaar is.

Soms heb je net even iemand nodig die je helpt om de juiste richting te kiezen

Jouw hulpvraag is mijn startpunt!

Die hulpvraag kan betrekking hebben op verschillende vlakken zoals bijvoorbeeld over- of ondergewicht, stress, hormonen (menopauze), bewegen, privé of werk gerelateerd. Als Vitaalcoach ga ik samen met jou opzoek naar de oorza(a)k(en) die jou klachten geven. We gaan kijken naar je leefstijl en/of gezondheid om te achterhalen waar je pijnpunt veroorzaakt wordt. Als we dit hebben achterhaald gaan we een plan van aanpak maken in korte en lange termijn doelen.

Als jouw einddoel behaald is en je tevreden bent sluiten we de hulpvraag af en kun je zelfstandig verder. Je hoeft het niet altijd alleen te doen. Om hulp vragen mag.

Ruime ervaring

Sinds 2014 begeleid ik personen op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning (VoeBeMa VOEding BEweging MAssage). Helaas zie en hoor ik vaak dat mensen het moeilijk hebben op dit gebied. Door de verhalen en advertenties die mensen lezen in de media, weten ze niet meer wat ze moeten geloven. Één ding is zeker ……. er worden ontzettend veel onwaarheden verteld. Dit heeft mij ertoe gezet om mijn kennis te gaan verdiepen en uit te breiden tot Vitaalcoach met een gedegen opleiding berust op wetenschappelijk onderzoek.