(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Paasshow bij de Schakel wonen en slapen

  BiB

DEN HELDER - De Paasshow van de Schakel wonen en slapen van dit jaar staat in het teken van volop nieuwe collecties, nieuwe kleuren en nieuwe materialen. Zo is er het Janella programma van Happy@Home, uitgevoerd in dik eiken fineer met een rustieke uitstraling. Nu tijdens de paasperiode zijn diverse onderdelen nog gunstiger geprijsd!

Ook velourstoffen zijn weer helemaal terug in een eigentijds jasje. In vele mooie warme kleuren worden deze toegepast op fauteuils, banken en hoekbanken. Ook de kleuren geel en groen ziet men nu veel meer terug komen. Warme kleuren die zich heel goed laten combineren binnen diverse meubelstijlen.

Banken met een elektrisch verstelbaar relaxdeel worden steeds slanker, maar ook betaalbaarder. De Schakel is nu ook exclusief dealer geworden van Max Divani. Italiaanse designmeubelen en presenteert diverse modellen, waaronder ook hoekbanken met een relaxelement, zowel in stof als in leer. Heerlijk relaxen samen op de bank.

Keramiek als materiaal voor tafelbladen wordt steeds interessanter. Het is zeer praktisch, kan goed tegen warmte, water en verkleuring en behoeft geen onderhoud. Het aanbod wordt ook steeds breder in diverse prijscategorieën. Zo is er tijdens de Paasshow de zeer gunstige aanbieding van de uitschuifbare eetkamertafel Keulen (afmeting 180-240 x 95 cm) voor maar € 1149,-!

Met het merk Serta presenteert de Schakel een prachtige collectie boxsprings met een heerlijk ligcomfort, en met een super chique uitstraling. Veel van de Amerikaanse hotelketens kiezen juist voor deze boxsprings vanwege het ligcomfort voor hun gasten!

Holland Haag pakt uit met een verfrissende nieuwe collectie gordijnen en heeft als Paasactie 15 procent korting op de gehele collectie. Zo maakt men het thuis nog sfeervoller met een mooi gordijn!

Tijdens de Paasshow van zaterdag 13 tot en met maandag 22 april wordt iedereen getrakteerd op allerlei lekkers, er zijn diverse paasaanbiedingen en de klant ontvangt 10 procent van zijn aankoopbedrag als waardecheque voor een volgende aankoop, of 5 procent korting op de gehele collectie (kijk op de website voor alle informatie en de voorwaarden). Op de website vindt men ook de gehele collectie en de paasaanbiedingen.

Op tweede Paasdag is De Schakel wonen en slapen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en iedereen is van harte welkom aan Ravelijncenter 4 in Den Helder . Zie ook: www.deschakelwonen.nl

Meer berichten