'Klaar voor de start'

  Nieuws
Ga sportief van start bij SV Noordkop Atletiek.. (Foto: aangeleverd)
Ga sportief van start bij SV Noordkop Atletiek.. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Op de atletiekbaan van SV Noordkop Atletiek gaat donderdag 1 februari een laagdrempelig wandel of hardloopcursus van start op het Marine Sportpark aan de Ruyghweg in Den Helder. Voor volwassenen die zich beter in hun vel willen voelen en verlost willen worden van depressieve of burn-outklachten klachten of die eens lekker willen bewegen is de cursus ‘Klaar voor de start’ een aanrader.


De wandel of hardloopcursus duurt in totaal twaalf weken. Iedere donderdagavond om 18.30 uur begint de cursus met een deel gezondheidsvoorlichting (stressreductie, goed slapen en de invloed van gezonde voeding) gevolgd door een uur wandelen of hardlopen. Halverwege de cursus kan gebruik gemaakt worden van een sport aanbod van vier kennismakingslessen Tai Chi, Yoga en Fitness bij Rik Niks Bodylanguage.
De kosten bedragen € 27,50 voor twaalf bijeenkomsten. Voor mensen met een laag inkomen die graag deel willen nemen is het mogelijk om kosteloos deel te nemen. Neem voor meer informatie en opgave contact op met Tanja Ites van Team Sportservice Den Helder: tites@sportservicenoordholland.nl of tel. 0223-684746.

Meer berichten