Springfair Julianadorp

  Nieuws

JULIANADORP - Springfair Julianadorp vindt zondag 22 april plaats van 11.00 tot 18.00 uur aan Akkerbouwstraat 1 in Julianadorp. Dit jaar in het teken van puur, eerlijk en heerlijk. Een bezoek aan de Springfair is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Entree € 4,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren is gratis.
Voor iedere bezoeker is er genoeg te zien, horen, doen, proeven en beleven. Ga lekker shoppen bij de vele marktkramen met vintage, delicatessen, hebbedingen, groen en andere bijzondere spullen. Onderweg komt men meerdere optredens tegen van onder andere Granddad Daniel en Timna Raven.
Er zijn vele demonstraties, waaronder de ganzenhoeder, de paardengroep 'De Black Pearls', en paardencoaching ‘Heroes’ van Rosanne Brommer, diverse dans en free run demonstraties van Rik Niks met zelfs een mogelijkheid tot meedoen en men kan boogschieten bij Helder Events. Speciaal voor de dames is er dit jaar een kleur- en stijladvies bij Studio Kleur & Stijl.
Natuurlijk zijn ook de leerling-koks van het ROC weer van de partij voor de kook-battle. Dit jaar is er een nieuw wedstrijdelement aan toegevoegd. Naast de kookprestaties gaat het ook om kennis, presentatie en show. Kom vooral de leerling-koks aanmoedigen en een hapje proeven.
Nieuw dit jaar is de tiener 'Chillhoek', in samenwerking met Vliet60. Een relaxte plek om te chillen, kletsen, dansen in de silent disco, wat te drinken en de nagels te stylen. De tieners tussen de 12 en 18 jaar krijgen bij de kassa twee consumpties waarvoor ze in de tiener 'Chillhoek' twee gratis drankjes kunnen halen.
Ook aan de kinderen is weer gedacht. Zij kunnen lekker knutselen, geschminkt worden, springen op de springkussens, klauteren op de stormbanen in de zweefmolen, klimmen op de klimwand en een ritje op een pony maken. Daarnaast is er dit jaar ook een pannaveld. Daarop kunnen kinderen lekker voetballen en om het uur meedoen aan de pannacompetitie. Aanmelden kan terplekke. Elsa en Olaf komen dit jaar ook naar de Springfair. Zij zijn aanwezig tussen 13.00 en 15.00. Zie voor meer informatie: www.springfairjulianadorp.nl

Meer berichten