Voorjaarsconcert Harmonie

  Nieuws
Harmonie geeft zondag 22 april een voorjaarsconcert. (Foto: aangeleverd)
Harmonie geeft zondag 22 april een voorjaarsconcert. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Koor Harmonie geeft zondagmiddag 22 april een voorjaarsconcert in de grote zaal van de Vredeskerk aan Torplaan 26 in Den Helder. Aanvang 14.30 uur. De toegangkaarten kosten € 5,00 per persoon.
Op het programma staan prachtige melodieën, met voor elk wat wils uit verschillende beroemde operettes. Bijvoorbeeld ImWeissen Rössl, Die Fledermaus, melodieën uit Wenen enz. maar ook het Ave Verum zal het koor met veel gevoel ten gehore brengen. En niet te vergeten diverse evergreens, die ook de revue zullen passeren.
Koor en sollisten zijn er klaar voor, en niet te vergeten gastsoliste Gerda Govers. Deze sopraan verovert vele harten met haar stem. Het geheel staat onder leiding van de vaste dirigent Wil Luiken. Hij zal tevens het koor begeleiden op piano en orgel en hij heeft deze muzikale middag met zorg samengesteld.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal, of op een van de repetitiemiddagen, die elke dinsdagmiddag plaats vinden in de Vredeskerk. Kaarten zijn dan af te halen vanaf 16.00 uur. Ook is het mogelijk om telefonisch te reserveren, tel. 0223-634116 of 0223-616096.

Meer berichten