Animal Event

  Nieuws
Leerlingen houden een Animal Event bij de Helderse Vallei. (Foto: aangeleverd)
Leerlingen houden een Animal Event bij de Helderse Vallei. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

DEN HELDER - Leerlingen van het Clusius College uit Alkmaar houden dinsdag 15 mei een Animal Event bij De Helderse Vallei. Tussen 14.20 en 15.30 uur mag iedereen gratis meedoen aan de activiteiten en zo van alles ontdekken over diverse dieren en hun voeding. De jongeren geven uitleg en begeleiden de spelvormen. Vooraf aanmelden is niet nodig.
De leerlingen organiseren het event in het kader van hun studie en ter voorbereiding op hun proeve van bekwaamheid. In acht stappen, van het formuleren van een idee, het onderzoeken van de haalbaarheid tot het maken van een draaiboek met begroting, werken de leerlingen naar de uitvoering van hun event.
Het thema van het event is ‘Dieren en hun voeding’ en bestaat uit verschillende spelactiviteiten voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar. Door het doen van de spelletjes leren kinderen van alles over de voeding van een dier. Tot 14.20 uur zijn de spelletjes alleen toegankelijk voor genodigden, drie klassen van basisschool De Dijk uit Den Helder doen dan mee aan het event.

Meer berichten