Expeditie Juttersgeluk

  Nieuws

DEN HELDER - Expeditie Juttersgeluk gaat van woensdag 16 tot en met donderdag 31 mei alle Noordzeestranden schoonmaken samen met mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon is. Donderdag 24 mei komen ze langs in de gemeente Den Helder.
Van 10.00 tot 12.00 uur kan men dan gratis deelnemen aan de etappe. Deelnemers worden ontvangen met koffie en taart bij strandslag Duinoord waar wethouder Odd Wagner hen welkom heet. Juttersgeluk legt uit hoe afval op het strand te herkenen en hoe men het veilig opraapt. Daarna start de etappe van ongeveer een uur: een ware ontdekkingstocht. Het afval wordt door de jutters meegenomen zodat er een schoon strand achterblijft. Individueel of met een groep aanmelden kan via www.juttersgeluk.nl/direct-aanmelden/
Expeditie Juttersgeluk is speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij. Bijvoorbeeld als men van een WLZ of WMO voorziening gebruikmaakt of onder de participatiewet valt. Ook vrijwilligers, mantelzorgers, begeleiders en zorgverleners, zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden! Deelname is gratis, maar deelnemers moeten zelf voor vervoer naar het startpunt van de etappe zorgen.

Meer berichten